Onze website in een nieuw groen jasje: Lees meer
We helpen je graag!

We helpen je graag!

Start hier jouw groene stap voorwaarts

Bekijk veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice

Heb je vragen over onze tarieven of advies nodig bij het kiezen van je energiecontract? We zijn telefonisch, per e-mail of WhatsApp bereikbaar. Bij Powerpeers word je altijd persoonlijk geholpen. Wij kennen geen chatbots of keuzemenu’s. Onze deskundige medewerkers helpen je van begin tot eind. Vind hier je antwoorden of neem contact op.

Deze vragen zijn populair

Na je aanmelding krijg je 14 dagen bedenktijd. In deze bedenktijd kan je je aanvraag kosteloos annuleren. Indien je geen contract hebt lopen met een einddatum verder in de toekomst, dan zal je contract dus op zijn vroegst 15 dagen na aanmelding starten. Powerpeers regelt de overstap en houdt rekening met de einddatum die je zelf opgeeft. Let op: heb je nog een vast energiecontract bij een andere leverancier? Geef dan zelf de juiste ingangsdatum door die aansluit op je huidige contract. Zo voorkom je een opzegboete bij je huidige leverancier. Powerpeers kan de einddatum van je oude energiecontract niet meer opvragen in een centraal register. De toegang tot het zogenaamde Contract Einde Register (CER) is per 25-1-2020 gestopt voor alle energieleveranciers.

Je kunt hier je maandbedrag berekenen en overstappen op Powerpeers. De energiemarkt is in beweging en de prijzen zijn hoger dan je gewend bent. Lees hier de Veelgestelde vragen over de hoge energietarieven.

Powerpeers regelt de overstap en houdt rekening met de einddatum die je zelf opgeeft. Let op: heb je nog een vast energiecontract bij een andere leverancier? Geef dan zelf de juiste ingangsdatum door die aansluit op je huidige contract. Zo voorkom je een opzegboete bij je huidige leverancier. Powerpeers kan de einddatum van je oude energiecontract niet meer opvragen in een centraal register. De toegang tot het zogenaamde Contract Einde Register (CER) is per 25-1-2020 gestopt voor alle energieleveranciers.

Nieuwe klanten: Vanaf 1 juni kun je bij Powerpeers weer kiezen voor de zekerheid van een vast contract voor 1 of 3 jaar. Je kunt nu ook al kiezen voor een variabel modelcontract. Dit contract is maandelijks opzegbaar.

Bestaande klanten: ben je klant bij Powerpeers en loopt je contract bijna af? Dan zetten wij je contract automatisch om naar een variabel contract. Vanaf 1 juni kun je ook weer kiezen voor een vast contract van 1 of 3 jaar. Vanaf deze datum staat er een aanbod klaar in je energiedashboard.

Bekijk onze energietarieven en voorwaarden. 

Nee, dat is niet de bedoeling. Voor de maanden november en december is afgesproken dat er een vast bedrag van € 190 wordt gecompenseerd. Als je dan ook nog je termijnbedrag verlaagt, heb je een grote kans dat je moet bijbetalen op de jaarafrekening. Voor alle termijnbedragen vanaf januari 2023 gaan we een herberekening doorvoeren in verband met het prijsplafond, de gewijzigde btw (van 9% terug naar 21%) en de nieuwe netbeheerkosten.

Meer weten?
In 3 duidelijke video’s leggen we het prijsplafond aan je uit.

Aan het eind van jouw verbruiksjaar wordt de energie die je met je zonnepanelen hebt opgewekt weggestreept tegen de energie die je hebt verbruikt. Powerpeers verrekent de door jou geleverde en afgenomen elektriciteit tegen hetzelfde tarief. Dit heet salderen. Lees hier meer over salderen. Voor de stroom die je nog extra opwekt en aan ons teruglevert ontvang je een terugleververgoeding. Bij Powerpeers wordt er op jaarbasis gesaldeerd en niet per maand.

Persoonlijk contact met onze klantenservice

Ben je benieuwd naar je verbruik of wil je een wijziging doorgeven? Log dan in op je energiedashboard.

Stuur een e-mailStuur een e-mail

Snel gestuurd en altijd een persoonlijk antwoord.

service@powerpeers.nl
WhatsappWhatsapp

Stel je vraag eenvoudig via WhatsApp.

Stuur een bericht
BellenBellen

Onze collega’s staan je graag te woord (maandag t/m donderdag 09:00 – 15:00 uur).

020 22 02 300